company logo

Dlux Infant: Η καινοτόμος μορφή βιταμίνης D για βρέφη ΠΡΩΤΗ στις προτιμήσεις των μαμάδων!!

Dlux Infant: Η καινοτόμος μορφή βιταμίνης D για βρέφη ΠΡΩΤΗ στις προτιμήσεις των μαμάδων!!

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε στη κατηγορία «Βρέφος και ευεξία» του Αγγλικού διαγωνισμού Best Baby and Toddler Gear Awards της Mummii, το καινοτόμο προϊόν βιταμίνης D της Better You, το εύχρηστο σπρέυ DLux Infant.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι μαμάδες ψήφισαν σε μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων προϊόντα που έκριναν ότι είναι αφενός εύχρηστα και αφετέρου σημαντικά για το παιδί τους.

Το Dlux infant παρέχει βιταμίνη D  στη καλύτερη της μορφή, αυτή της χοληκαλσιφερόλης και είναι ειδικά σχεδιασμένο για νεογνά, βρέφη και νήπια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την 1η ημέρα του θηλασμού και έχει φυσική γεύση φράουλας, χωρίς συντηρητικά και χωρίς προωθητικά αέρια.

Η μοναδική του μορφή σε σπρέυ δίνει την δυνατότητα στη μητέρα να το χρησιμοποιήσει εύκολα και με μεγάλη αποδοχή από το βρέφος, ενώ εναλλακτικά ο ψεκασμός μπορεί να γίνει στη θηλή και από εκεί με τον θηλασμό να το προσλάβει το βρέφος.

Γυναίκες που αξιοποίησαν τη μοναδική μορφή του Dluxinfant και ψήφισαν στο διαγωνισμό δήλωσαν: «Το DLuxInfant είναι μια λαμπρή ιδέα. Ήταν τόσο εύκολο να το δώσω στο παιδί μου που μου ζητούσε και άλλο».

Ο Dr. Benjamin Jacobs, παιδίατρος στο Royal National Orthopaedic Hospital στο Λονδίνο αναφέρει :

«Στα βρέφη πρέπει να δίνονται συμπληρώματα βιταμίνης D σύντομα μετά τη γέννηση τους, καθώς δεν παρέχεται αρκετή ποσότητα βιταμίνης D διαμέσου του θηλασμού. Χωρίς τα συμπληρώματα βιταμίνης D υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθούν προβλήματα σε οστά και μυς»

Πολλαπλές κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμπληρώματα βιταμίνης D σε μορφή σπρέυ μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα της βιταμίνης D στον ορό πιο αποτελεσματικά από τα παραδοσιακά δισκία ή τις κάψουλες. 

Dluxinfant : Η ιδανική μορφή βιταμίνης D για νεογνά, βρέφη και νήπια! Αγαπημένη επιλογή παιδιάτρων και μαμάδων! Σε επιλεγμένα φαρμακεία!

 

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...