company logo

«Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» στη Θεσσαλονίκη

«Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» στη Θεσσαλονίκη
  • Ημερομηνία:26/02/2015
  • Κατηγορίες:

Όλες οι φυσικές τροφές, με το μέτρο και στη συχνότητα που τους αναλογεί, πρέπει να εντάσσονται στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής. Όμως, υπάρχουν κάποιες που προσδίδουν ιδιαίτερα οφέλη στον άνθρωπο.

Δε χρειάζεται να τις αναζητήσουμε στο Θιβέτ ή στον Αμαζόνιο, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια από μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού στη χώρα μας.

Θα τις ανακαλύψουμε στη Θεσσαλονίκη, όπου την Τρίτη 3 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods» των Κωνσταντίνου Ξένου και Αστερίας Σταματάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Public (Τσιμισκή 24), στο χώρο του βιβλιοπωλείου, στις 19:00.

Στο πρώτο τους συγγραφικό έργο, οι κλινικοί διαιτολόγοι-διατροφολόγοι μας προτρέπουν να ενημερωθούμε για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και να τις εντάξουμε στη διατροφή μας.

Δε μένουν στα προφανή οφέλη των ελληνικών υπερ-τροφών, αλλά παραθέτουν ένα πλήθος επιστημονικών ερευνών που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωσή τους συμβάλλει στην καλύτερη σωματική υγεία.

Σχετικές αναφορές θα κάνουν ο ηθοποιός και διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Βούρος και η καθηγήτρια Εφαρμογών του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Μαρία Γραμματικοπούλου.

Τη συζήτηση με το κοινό θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Χριστίνα Κανατάκη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συγγραφείς θα υπογράψουν αντίτυπα του βιβλίου τους, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Επιπλέον, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν μέσα από την ιστοσελίδα του diettv.gr.

Τον Ιούνιο του 2014, το βιβλίο βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των best sellers στο ένθετο «Τέχνες & Γράμματα» της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής.

 

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...