company logo

Γρήγορη παέλια

Γρήγορη παέλια

Υλικά

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

1 φλ. κονκασέ

2 φλ. ρύζι

4 φλ. ζωμό κότας

2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες

όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη

υποκατάστατο άλατος

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20'. Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος. Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

Mερίδες: 4

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά

 

Πηγή: http://www.argiro.gr/Recipe/γρήγορη-παέλια

Τελευταία άρθρα

Διατροφικές συμβουλές για άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
Διατροφικές συμβουλές για άτομα με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) συμβαίνει όταν ο οισοφαγικός σφιγκτήρας δεν κλείνει επαρκώς, με αποτέλεσμα...

Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και μύρτιλα
Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και μύρτιλα

Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και μύρτιλα

Η βιταμίνη D δρα προστατευτικά έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας
Η βιταμίνη D δρα προστατευτικά έναντι της σκλήρυνσης κατά πλάκας

Η πολλαπλή σκλήρυνση, γνωστή και ως σκλήρυνση κατά πλάκας, αποτελεί...