company logo

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ευρηματικότητα κάποιων επιτηδείων που στο βωμό του κέρδους, εμπλέκουν επιστήμονες και καλλιτέχνες, χωρίς να συνυπολογίζουν καθόλου την ευθύνη που έχουν και τα αποτελέσματα των πράξεων τους.

Θύμα μια καλοστημένης απάτης με ένα ακόμη «μαγικό» προϊόν αδυνατίσματος, έπεσε πρόσφατα η διακεκριμένη διαιτολόγος Ευγενία Ηλιάδου που είδε ξαφνικά το όνομα της να φιγουράρει σε site που περιγράφει μια εξολοκλήρου κατασκευασμένη ιστορία.

Η Κα Ευγενία Ηλιάδου τοποθετεί τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και αναφέρει σχετικά:

«Τις τελευταίες ημέρες έχω γίνει δέκτης σωρείας ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, που αφορούν σε ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα πωλούμενου, μέσω διαδικτύου, σκευάσματος-προϊόντος αδυνατίσματος με την ονομασία FITO SPRAY που προβάλεται στην παρακάτω ιστοσελίδα 

http://newsferma.com/fs/gr/show/

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μνημονεύεται το όνομα μου ως διατροφολόγου-διαιτολόγου και η δήθεν προτροπή εκ μέρους μου για την αγορά του εν λόγω προϊόντος. Σας γνωρίζω, ότι η οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος μου στο ως άνω ΟΥΔΕΜΙΑ έγκριση φέρει από μέρους μου, είναι παράνομη, κακόπιστη και συνιστά ποινικώς κολάσιμη πράξη. Επιθυμώ να τονίσω, ότι ουδεμία σχέση τηρώ με την πωλήτρια εταιρία ή οποιονδήποτε παρέλκει δικαιώματα. Η ως άνω αναφορά του ονόματός μου οδηγεί σε παραπλάνηση του αγοραστικού κοινού, θεμελιώνοντας ταυτόχρονα το ποινικό αδίκημα της σε βάρος μου συκοφαντικής δυσφήμισης, καθότι, ως πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος, ουδέποτε θα προέβαινα σε έγκριση σκευασμάτων αμφιβόλου ιατρικής προελεύσεως, πολλώ δε μάλλον μέσω διαδικτυακών πωλήσεων.

Προς τούτο, έχω προβεί σε πάσα δέουσα ενέργεια ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την αποκατάσταση της επαγγελματικής φήμης μου και της ηθικής βλάβης, την οποία υπέστην από την παραπάνω αιτία.

Κατόπιν της παραπάνω ΡΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΟΥ περί μη σύνδεσης-συσχέτισης μου με το προϊον FITO SPRAY, καθιστώ σαφές ότι από 08/09/2016 και εφεξής, πάσης φύσεως ερώτημα σχετικά με το ως άνω προϊόν απευθυνόμενο σε εμένα δεν θα α απαντάται, καθότι έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.»

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...