company logo

Ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά

Ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά

Υλικά

800 γραμμ. ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές

1 κρεμμύδι τριμμένο

1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

10 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο

2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε καρέ (στα οκτώ)

2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε καρέ (στα οκτώ)

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε καρέ (στα οκτώ)

Εκτέλεση

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας σε πυρίμαχο σκεύος, το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι με το γιαούρτι και το σκόρδο. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστούν. Καθαρίζουμε το κοτσάνι από το δεντρολίβανο και το λειαίνουμε. Αφήνουμε πάνω πάνω φούντα δεντρολίβανο. Περνάμε εναλλάξ κρέας με πολλά λαχανικά φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια. Τα ψήνουμε στη σχάρα περίπου 4΄-5΄ από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε γκριλιέρα μέχρι το υγρό που θα βγαίνει να είναι διάφανο.

Mερίδες: 5

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος: 15 λεπτά

Πηγή: http://www.argiro.gr/Recipe/ψαρονέφρι-σουβλάκι-ε-λαχανικά

Τελευταία άρθρα

Διατροφή και Διαβήτης
Διατροφή και Διαβήτης

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια νόσος κατά την οποία παρατηρούνται... 

Μουρουνέλαιο: Η αλήθεια στα ψιλά γράμματα…
Μουρουνέλαιο: Η αλήθεια στα ψιλά γράμματα…

«Προσέχω πολύ τη διατροφή και την υγεία μου… Παίρνω καθημερινά μουρουνέλαιο»...

Έξι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης D
Έξι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τα επίπεδα της βιταμίνης D

Γνωρίζουμε όλοι ότι η βιταμίνη D έχει μεγάλη σημασία για την καλή υγεία...