company logo

Ψάρια & Θαλασσινά

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

06/04/2017
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Καλαμάρι με ρύζι

04/04/2017
Καλαμάρι με ρύζι

Καλαμάρι με ρύζι

Μαριναρισµένος σολοµός

24/11/2016
Μαριναρισµένος σολοµός

Μαριναρισµένος σολοµός

Σολομός σοτέ με ταλιατέλες λαχανικών

06/09/2016
Σολομός σοτέ με ταλιατέλες λαχανικών

Σολομός σοτέ με ταλιατέλες λαχανικών

Γιουβέτσι ψαριού

02/08/2016
Γιουβέτσι ψαριού

Γιουβέτσι ψαριού

Σολομός με φακές και κινόα

26/07/2016
Σολομός με φακές και κινόα

Σολομός με φακές και κινόα

Μαριναρισμένος σολομός με καραμελωμένο κρεμμύδι

07/06/2016
Μαριναρισμένος σολομός με καραμελωμένο κρεμμύδι

Μαριναρισμένος σολομός με καραμελωμένο κρεμμύδι

Ταρτάρ σολομού

15/04/2016
Ταρτάρ σολομού

Ταρτάρ σολομού

Φρέσκος τόνος με αβοκάντο, λάιμ και κινόα

22/03/2016
Φρέσκος τόνος με αβοκάντο, λάιμ και κινόα

Φρέσκος τόνος με αβοκάντο, λάιμ και κινόα...

Καλαμάρι γεμιστό με κρύα σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα

15/03/2016
Καλαμάρι γεμιστό με κρύα σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα

Καλαμάρι γεμιστό με κρύα σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα

Σολομός στη λαδόκολλα με φακές πολύχρωμες πιρουνάτες

21/10/2015
Σολομός στη λαδόκολλα με φακές πολύχρωμες πιρουνάτες

Σολομός στη λαδόκολλα με φακές πολύχρωμες πιρουνάτες

Λαβράκι ψητό στο φούρνο

09/09/2014
Λαβράκι ψητό στο φούρνο

Λαβράκι ψητό στο φούρνο

Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας

02/07/2014
Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας

Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας

Φιλετάκια σολομού με πιπεριές, ελιές και φρέσκια ντομάτα

27/05/2014
Φιλετάκια σολομού με πιπεριές, ελιές και φρέσκια ντομάτα

Φιλετάκια σολομού με πιπεριές, ελιές και φρέσκια ντομάτα

Φιλέτο ψαριού με γάλα καρύδας

05/03/2014
Φιλέτο ψαριού με γάλα καρύδας

Φιλέτο ψαριού με γάλα καρύδας

Σολομός με μυρωδικά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

17/04/2013
Σολομός με μυρωδικά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,  που με πολύ μεράκι χρησιμοποιεί στη συνταγή ο Σεφ Γιάννης Γκελντής, εμπεριέχει σημαντικά ποσά ελαιοκανθάλης...

Κουσκουσέ με γαρίδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

27/03/2013
Κουσκουσέ με γαρίδες από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

15 μέτριες γαρίδες, εμπεριέχουν περίπου 166 mg χοληστερόλης. Οι αρμόδιοι φορείς υγείας προτείνουν για τους υγιείς ενήλικες, την κατανάλωση έως 300 mg διαιτητικής χοληστερόλης ημερησίως...

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

21/03/2013
Μπακαλιάρος με σκορδαλιά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Εκτός από τον μπακαλιάρο, η σκορδαλιά δεν χρησιμοποιείται συχνά ως συνοδευτικό. Κι όμως, τόσο η ιδιαίτερη γεύση της όσο και η διαθρεπτική της αξία, ανάγουν τη σκορδαλιά σε ένα θαυμάσιο συνοδευτικό..

Μύδια στον ατμό με μουστάρδα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

15/03/2013
Μύδια στον ατμό με μουστάρδα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Γευστικές προτάσεις με θαλασσινά, σαν την εν λόγω συνταγή, έχουν την «τιμητική» τους κατά την περίοδο της νηστείας. Η συχνή κατανάλωση θαλασσινών, επιβάλλεται να συνδυαστεί  με προσοχή στο αλάτι...

Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

18/02/2013
Φιλέτο πέρκας με σέλερυ, ελιές καλαμών δεντρολίβανο και βινεγκρέτ ούζου από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Στην ευρηματική αυτή συνταγή το φρέσκο δενδρολίβανο θα σας εντυπωσιάσει με το μοναδικό του άρωμα. Το δενδρολίβανο όμως έχει... 

Γλώσσα με μπρόκολο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

09/01/2013
Γλώσσα με μπρόκολο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Τα τελευταία χρόνια έχει προσδιοριστεί, μια μεγάλη σειρά συστατικών των τροφών με ισχυρή αντικαρκινική δράση. Σε αυτά τα συστατικά, ανήκουν... 

Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

04/12/2012
Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Οι γαρίδες είναι πολύ πλούσιες σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται γλουταμινικό οξύ. Το γλουταμινικό οξύ... 

Γεμιστή πέρκα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

29/11/2012
Γεμιστή πέρκα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Η συχνή κατανάλωση ψαριών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες συστάσεις του πιο ισορροπημένου πλάνου διατροφής που αντικατοπτρίζεται στη Μεσογειακή Διατροφή. 

Σολωμός με σπανάκι

01/10/2012
Σολωμός με σπανάκι

O σολωμός είναι ένα από τα πιο πλούσια ψάρια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Η κατανάλωση των ω-3 λιπαρών οξέων βρέθηκε πως μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο αίμα, ενώ παράλληλα αυξάνουν τα επίπεδα της «καλής» χοληστερόλης HDL.