company logo

Ζυμαρικά & Ρύζι

Πρασόρυζο

30/11/2017
Πρασόρυζο

Πρασόρυζο

Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

03/10/2017
Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

Ρύζι με δαμάσκηνα

12/09/2017
Ρύζι με δαμάσκηνα

Ρύζι με δαμάσκηνα

Ρύζι με καρύδια και βερύκοκα

11/07/2017
Ρύζι με καρύδια και βερύκοκα

Ρύζι με καρύδια και βερύκοκα

Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα

06/07/2017
Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα

Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα

Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

09/06/2017
Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

Ζυμαρικά με σπανάκι

16/05/2017
Ζυμαρικά με σπανάκι

Ζυμαρικά με σπανάκι

Φακές με ρύζι μπασμάτι και καρύδα

12/05/2017
Φακές με ρύζι μπασμάτι και καρύδα

Φακές με ρύζι μπασμάτι και καρύδα

Κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και σως φέτας

09/05/2017
Κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και σως φέτας

Κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και σως φέτας

Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

21/02/2017
Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

Πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά

Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

29/11/2016
Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

Πλιγούρι με μανιτάρια και κρασί

Ορεκιέτε (αυτάκια) με μπρόκολο, ανθότυρο και γιαούρτι

15/11/2016
Ορεκιέτε (αυτάκια) με μπρόκολο, ανθότυρο και γιαούρτι

Ορεκιέτε (αυτάκια) με μπρόκολο, ανθότυρο και γιαούρτι

Λαχανόρυζο

25/10/2016
Λαχανόρυζο

Λαχανόρυζο

Βίδες µε πέστο µαϊντανού

19/07/2016
Βίδες µε πέστο µαϊντανού

Βίδες µε πέστο µαϊντανού

Πένες με τόνο και ντομάτα

19/05/2016
Πένες με τόνο και ντομάτα

Πένες με τόνο και ντομάτα

Κριθαράκι µε κολοκυθάκια και µανιτάρια

07/04/2016
Κριθαράκι µε κολοκυθάκια και µανιτάρια

Κριθαράκι µε κολοκυθάκια και µανιτάρια

Γρήγορη παέλια

01/02/2016
Γρήγορη παέλια

Γρήγορη παέλια

Ριζότο µε µανιτάρια και φρέσκο τυρί κρέµα

03/11/2015
Ριζότο µε µανιτάρια και φρέσκο τυρί κρέµα

Ριζότο µε µανιτάρια και φρέσκο τυρί κρέµα

Κεφτέδες με ντομάτα στο τηγάνι

19/10/2015
Κεφτέδες με ντομάτα στο τηγάνι

Κεφτέδες με ντομάτα στο τηγάνι...

Ριζότο με Κρόκο Κοζάνης

15/10/2014
Ριζότο με Κρόκο Κοζάνης

Ριζότο με Κρόκο Κοζάνης

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης

09/04/2014
Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

30/01/2014
Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

01/05/2013
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Τα φουντούκια του εξαιρετικού αυτού ριζότου, αποτελούν μια πολύ πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Στοιχεία από πλειάδα μελετών υποδεικνύουν πως αντικαθιστώντας... 

Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

27/02/2013
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Η πατάτα, βασική πρώτη ύλη για την παρασκευή νιόκι, αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες πηγές αμύλου που συναντάμε στις τροφές. Μια μικρή ποσότητα του αμύλου της πατάτας..

Spaghetti από κολοκύθια και καρότα με σόγια, μέλι σκόρδο και λεμόνι από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

28/01/2013
Spaghetti από κολοκύθια και καρότα με σόγια, μέλι σκόρδο και λεμόνι από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Μια πρωτότυπη και γευστική συνταγή για spaghetti, χωρίς τη χρήση ζυμαρικού ως είθισται…Τα καρότα που αποτελούν βασική πρώτη ύλη της δημιουργίας...

Ριζότο με αναποφλοίωτο ρύζι, μπρόκολο κόκκινη πιπεριά και αμύγδαλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

24/01/2013
Ριζότο με αναποφλοίωτο ρύζι, μπρόκολο κόκκινη πιπεριά και αμύγδαλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο της συνταγής μας αποτελούν εξαιρετικές πηγές μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Μελέτες δείχνουν πως αυτό το είδος λιπαρών.. 

Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

04/12/2012
Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Οι γαρίδες είναι πολύ πλούσιες σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται γλουταμινικό οξύ. Το γλουταμινικό οξύ... 

Γιουβέτσι με κοτόπουλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

20/11/2012
Γιουβέτσι με κοτόπουλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, αποτελεί για τον άνθρωπο ένα απαραίτητο βιταμινικό σύνολο, που διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στις διεργασίες του μεταβολισμού. 

Ριζότο με φρέσκιες αγκινάρες και μαραθόριζα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

13/11/2012
Ριζότο με φρέσκιες αγκινάρες και μαραθόριζα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Μελέτη κορυφαίου Πανεπιστημίου της Γερμανίας παρουσιάζει τις ευεργετικές επιδράσεις της αγκινάρας, τόσο στην μείωση της χοληστερόλης όσο και στην βελτίωση των ηπατικών λειτουργιών.