Υλικά Συνταγής
400 γραμμ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
180 γραμμ. βούτυρο καρύδας
6 κ.σ. μέλι
10 κ.σ. κρέμα καρύδας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας. Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες. Ιδανικό για κρέπες, για άλειμμα στο ψωμί, για κέικ, αλλά και σκέτο με το κουταλάκι!
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/aleimma-sokolatas-me-krema-galaktos/
Τελευταία άρθρα
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...