- Ημερομηνία:27/07/2017
- Κατηγορίες:Συνταγες Κοτόπουλο & Πουλερικά
Υλικά Συνταγής
3 κομμάτια φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
Αλάτι
Πιπέρι
Κλαδάκια δεντρολίβανου
Εκτέλεση
Για τα σουβλάκια κοτόπουλο, κόβουμε πρώτα το κρέας σε μικρούς κύβους και τους βάζουμε σε μπολ. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τα μυρωδικά μέχρι να πολτοποιηθούν. Τέλος προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και το ξίδι. Ανακατεύουμε καλά.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τη σάλτσα στο κοτόπουλο. Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες ( 12 ώρες είναι το ιδανικό).
Καθαρίζουμε μέχρι τη μέση τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και περνάμε 2-3 κομμάτια κοτόπουλου. Ψήνουμε γύρω στα 5΄ από κάθε πλευρά, για να μείνουν ζουμερά.
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/kotopoulo-mini-soublaki-se-droseri-kalokairini-marinada/
Τελευταία άρθρα
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...