
Υλικά
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο τα πράσινα φύλλα, ψιλοκομμένα)
3 μεγάλα αγγούρια πλυμένα (με τη φλούδα τους)
2 καρότα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα σε καρέ
4 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξίδι
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 συσκευασία τυρί κρέμα
250 γραμμ. γιαούρτι σακούλας
Αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε κατά μήκος το αγγούρι με τη φλούδα του. Εάν έχει πολλά σπόρια, τα αφαιρούμε με το μαχαίρι. Ψιλοκόβουμε το αγγούρι σε καρεδάκια. Το βάζουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε το καρότο, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το δυόσμο. Αλατίζουμε. Χτυπάμε σε μπολ το λάδι και το ξίδι με πιρούνι. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα. Τα ανακατεύουμε. Περιχύνουμε την αγγουροσαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και την παγώνουμε στο ψυγείο. Καλό θα είναι να περιχύσετε τη σαλάτα με το γιαούρτι λίγο πριν σερβίρετε, γιατί το αγγούρι θα κατεβάσει υγρά.
Mερίδες: 6
Πηγή: http://argiro.gr/Recipe/Αγγουροσαλάτα-με-γιαούρτι-και-τυρί-κρέμα
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...