
- Ημερομηνία:19/07/2016
- Κατηγορίες:Συνταγες Ζυμαρικά & Ρύζι
Υλικά
300 γραμμ. βίδες
6 ντοματάκια
1 ματσάκι μαϊντανός
4 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. φυστίκια Αιγίνης
2 κ.σ. καρύδια
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
3 κ.σ. τριμμένο πεκορίνο
1/4 φλ. τσαγ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα μαζί τα ντοματάκια, το σκόρδο, τα φυστίκια Αιγίνης, τα καρύδια, το μαϊντανό, το λάδι, το πεκορίνο και την παρμεζάνα μέχρι να πολτοποιηθούν και να σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα.
2. Μεταφέρουμε το πέστο σε ένα μεγάλο μπολ. Βράζουμε της βίδες για 7-8΄ περίπου σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Τις ρίχνουμε μέσα στο πέστο, ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και σερβίρουμε.
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/bides-µe-pesto-µaintanou/
Τελευταία άρθρα

Ετικέτες τροφίμων: ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καταναλωτή
Η διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής...

Η Κουρκουμίνη ως υποψήφια για την πρόληψη και θεραπεία της COVID-19
Ο ιός SARS-CoV-2 εμφανίστηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019...

ΛΙΠΑΡΑ : ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ H OXI?
Μια από τις σοβαρότερες παρεξηγήσεις στο χώρο της διατροφής, αφορά στην κατανάλωση λίπους...