
- Ημερομηνία:19/07/2016
- Κατηγορίες:Συνταγες Ζυμαρικά & Ρύζι
Υλικά
300 γραμμ. βίδες
6 ντοματάκια
1 ματσάκι μαϊντανός
4 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. φυστίκια Αιγίνης
2 κ.σ. καρύδια
3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
3 κ.σ. τριμμένο πεκορίνο
1/4 φλ. τσαγ. Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα μαζί τα ντοματάκια, το σκόρδο, τα φυστίκια Αιγίνης, τα καρύδια, το μαϊντανό, το λάδι, το πεκορίνο και την παρμεζάνα μέχρι να πολτοποιηθούν και να σχηματιστεί ένα πηχτό μείγμα.
2. Μεταφέρουμε το πέστο σε ένα μεγάλο μπολ. Βράζουμε της βίδες για 7-8΄ περίπου σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Τις ρίχνουμε μέσα στο πέστο, ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις και σερβίρουμε.
Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/bides-µe-pesto-µaintanou/
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...