company logo

Δίχρωμα σοκολατάκια με αμύγδαλα

Δίχρωμα σοκολατάκια με αμύγδαλα

Υλικά Συνταγής

2 φλ. σταγόνες Κουβερτούρα

2 φλ. τσαγιού σταγόνες Σοκολάτα Λευκή

1 φλ. χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση

Απλώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1¾φλ. τσαγιού σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση. Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (το 1¾φλ. τσαγιού) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.

Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Το βάζουμεστο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/dixroma-sokolatakia-me-amugdala/

Τελευταία άρθρα

Διατροφική μαγιά
Διατροφική μαγιά

Η μαγιά υπάρχει στην διατροφή μας εδώ και  χιλιάδες χρόνια...

Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;
Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;

Η σεξουαλική μας διάθεση δεν ανεβαίνει πατώντας ένα κουμπί... 

Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;
Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;

Είναι γεγονός πως η παρουσία νιτρικών και νιτρωδών αλάτων...