company logo

Φιλέτο ψαριού με γάλα καρύδας

Φιλέτο ψαριού με γάλα καρύδας

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

  • 750 γρ.ψάρι
  • 400 γρ.σπανάκι
  • 400 ml γάλα καρύδας
  • Χυμό από ½ λάιμ
  • 50 ml λευκό κρασί
  • Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 10 γρ.κόλιανδρο ξερό σπασμένο
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 300 ml ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε το κρασί, τον ζωμό, το δαφνόφυλλο, τον κόλιανδρο και το αλατοπίπερο.

Τοποθετούμε μέσα το ψάρι και σιγοβράζουμε με καπάκι για άλλα 15 λεπτά.

Αφαιρούμε το ψάρι σε μια πιατέλα.

Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το γάλα καρύδας και τον χυμό λάιμ και βράζουμε μέχρι να μείνει μια πηχτή σάλτσα.

Σερβίρουμε το ψάρι πάνω σε σπανάκι που έχουμε σοτάρει με λίγο ελαιόλαδο και  το μοσχοκάρυδο και  ρίχνουμε την σάλτσα γύρω από το ψάρι.

 

Χρόνος προετοιμασίας  : 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος     : 35 λεπτά

Τελευταία άρθρα

Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;
Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;

Η σεξουαλική μας διάθεση δεν ανεβαίνει πατώντας ένα κουμπί... 

Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;
Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;

Είναι γεγονός πως η παρουσία νιτρικών και νιτρωδών αλάτων... 

Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?
Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?

Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 300 φορές πιο γλυκό από την επιτραπέζια ζάχαρη...