company logo

Γιουβέτσι ψαριού

Γιουβέτσι ψαριού

Υλικά

400 γραμμ. ψάρι φιλέτο (σφυρίδα

φαγκρί ή οποιοδήποτε άλλο σας αρέσει) σε κομμάτια

15 γαρίδες καθαρισμένες

1/4 φλ. ελαιόλαδο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2½ φλ. κριθαράκι χωρίς γλουτένη

1 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος

1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

1 λίτρο νερό ή ζωμός ψαριού ή λαχανικών

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

1. Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρουμε το ψάρι και τις γαρίδες για 2-3 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε το κριθαράκι  κι ανακατεύουμε να λαδωθεί.

2. Αδειάζουμε το μείγμα του τηγανιού σε πυρέξ. Ρίχνουμε και τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε.

3. Ψήνουμε το φαγητό στους 180°C για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει το κριθαράκι.

Πηγή: http://www.argiro.gr/recipe/gioubetsi-psariou/

 

Τελευταία άρθρα

Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;
Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;

Η σεξουαλική μας διάθεση δεν ανεβαίνει πατώντας ένα κουμπί... 

Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;
Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;

Είναι γεγονός πως η παρουσία νιτρικών και νιτρωδών αλάτων... 

Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?
Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?

Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 300 φορές πιο γλυκό από την επιτραπέζια ζάχαρη...