
Υλικά
800 γραμμ. (2 κομμάτια) ψαρονέφρι κομμένο σε μεταγιόν
1 κ.γλ. μέλι θυμαρίσιο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα σέλερι
600 γραμμ. σέλερι χοντρό
2 καρότα τριμμένα
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1/3 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα. Τα ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και αραδιάζουμε το κρέας. Ψήνουμε για 20΄ στους 200°C. Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες. Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε πιάτα τη σαλάτα και τοποθετούμε επάνω το γλασαρισμένο κρέας.
Mερίδες: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά
Πηγή: http://argiro.gr/Recipe/γλασαρισένο-ψαρονέφρι-ε-απίστευτη-σαλάτα
Τελευταία άρθρα

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...

«Παρενέργειες» εμβολίου κατά της COVID-19: Ποια συμπληρώματα διατροφής ελαχιστοποιούν έως και μηδενίζουν τις αντιδράσεις
Οι μελέτες δείχνουν ότι έως και επτά στους δέκα ανθρώπους...

Ενεργειακά ποτά: Γιατί δεν είναι κατάλληλα για τα παιδιά και γιατί να τα αποφεύγουν οι έφηβοι;
Τα παιδιά και οι έφηβοι δεν χρειάζονται ενεργειακά ποτά...