
Υλικά
20 μανταρίνια
1 ποτήρι του νερού νερό
3 ποτήρια του νερού ζάχαρη
1 λεμόνι (χυμός)
Εκτέλεση
Βγάζουμε τα μανταρίνια από τη γυάλα με το πότο (βλ. Madarinchello) τα κόβουμε στα δύο και πετάμε τα μοσχοκάρφια. Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν σε σιρόπι και μετά ρίχνουμε μέσα τα μανταρίνια, τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά και αφήνουμε το γλυκό μέσα στην κατσαρόλα για όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα ξαναβράζουμε το γλυκό μέχρι να δέσει καλά και προτού το κατεβάσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Τέλος το μοιράζουμε σε βάζα ακολουθώντας τις οδηγίες για γλυκά του κουταλιού.
Τελευταία άρθρα

Ετικέτες τροφίμων: ένα χρήσιμο εργαλείο για τον καταναλωτή
Η διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής...

Η Κουρκουμίνη ως υποψήφια για την πρόληψη και θεραπεία της COVID-19
Ο ιός SARS-CoV-2 εμφανίστηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019...

ΛΙΠΑΡΑ : ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ H OXI?
Μια από τις σοβαρότερες παρεξηγήσεις στο χώρο της διατροφής, αφορά στην κατανάλωση λίπους...