- Ημερομηνία:01/02/2016
- Κατηγορίες:Συνταγες Κοτόπουλο & Πουλερικά Ζυμαρικά & Ρύζι
Υλικά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 φλ. κονκασέ
2 φλ. ρύζι
4 φλ. ζωμό κότας
2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη
υποκατάστατο άλατος
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20'. Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος. Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.
Mερίδες: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Τελευταία άρθρα
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...