company logo

Η επίδραση της Μεσογειακής Διατροφής και άλλων παραγόντων του τρόπου ζωής στην ευημερία

Η επίδραση της Μεσογειακής Διατροφής και άλλων παραγόντων του τρόπου ζωής στην ευημερία

Η μελέτη αυτή αποτελεί μέρος του έργου MeDiWeB, ενός συνεχιζόμενου ερευνητικού προγράμματος που περιλαμβάνει Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα Ευρωπαϊκών χωρών και στοχεύει στη μελέτη της επίδρασης της Μεσογειακής διατροφής και άλλων παραγόντων του τρόπου ζωής στην ευημερία.

Το ερωτηματολόγιο είναι ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ και η συμπλήρωση του είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και δεν θα διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή σας.

Στην Ελλάδα υπεύθυνο για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης είναι το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας του Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συμμετέχουν:
Γεωργία-Ειρήνη Δεληγιαννίδου, MSc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Υποψήφια Διδάκτορας, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ([email protected]).
Βασίλης Κατσίλας, MSc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Ειρήνη Βασιάρη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Χρήστος Κοντογιώργης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Δ.Π.Θ.

Για την συμμετοχή σας στην μελέτη MeDiWeB, πρέπει να έχετε ενημερωθεί και να παρέχετε την συγκατάθεση σας σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της μελέτης. Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1.Οι υπεύθυνοι ερευνητές αναλαμβάνουν την ευθύνη για την συλλογή και στατιστική ανάλυση των πληροφοριών που παρέχονται ανώνυμα από εσάς για τις ανάγκες του ερευνητικού έργου.
2.Κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση με οποιονδήποτε τρόπο στις προσωπικές πληροφορίες των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας.
3.Όλες οι πληροφορίες που θα αποκτηθούν θα διατηρηθούν ασφαλείς στους φακέλους και αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και δεν θα διανεμηθούν σε οντότητες εκτός των συνεργατών MeDiWeB, οι οποίοι συμφώνησαν σε αυτή την πολιτική.
4.Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για τη στατιστική ανάλυση προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτής της έρευνας και τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε επιστημονική δημοσίευση μόνο με τη μορφή αυτών των στατιστικών αποτελεσμάτων.
5.Στο τέλος αυτής της έρευνας, κανένας από τους συνεργάτες του MeDiWeB δεν θα διατηρήσει κανένα από τα πρωταρχικά δεδομένα που έχουν παράσχει οι συμμετέχοντες.
6.Όλα τα πρωτογενή δεδομένα θα καταστραφούν, εφόσον έχει ολοκληρωθεί κάθε προβλεπόμενη ανάλυση τους.
7.Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας στους συμμετέχοντες πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των ιδίων συμμετεχόντων, εφόσον το επιθυμούν.
8. Ως δυνητικός συμμετέχων έχετε το δικαίωμα να λάβετε διευκρινίσεις σχετικά με πιθανές αμφιβολίες που ενδέχεται να έχετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την έρευνα. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ερευνητή που είναι υπεύθυνος για τη μελέτη στη χώρα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου αναφέρονται στην αρχή αυτού του εγγράφου.
Εφόσον η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της παρούσας μελέτης, όπως αυτή περιγράφεται συνοπτικά στα παραπάνω 8 σημεία, σας βρίσκει σύμφωνο/-η. Παρακαλώ επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο στην ερώτηση "1" παρέχοντας την συγκατάθεση σας.

Για να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε ΕΔΩ!

 


Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...