company logo

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα και μειώστε αποτελεσματικά τη χοληστερίνη σας

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα και μειώστε αποτελεσματικά τη χοληστερίνη σας


Μετά από μία εξέταση αίματος, διαπιστώνετε ότι η ολική χοληστερίνη σας είναι πάνω από 200 mg/dl. Έτσι αποφασίζετε να πάρετε τα μέτρα σας και να τη ρίξετε, αφού η υψηλή χοληστερίνη είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες. 
Τι πρέπει να κάνετε; 
Προσπαθήστε να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας, περιορίστε το κάπνισμα, διατηρήστε ένα φυσιολογικό βάρος και βελτιώστε τη διατροφή σας, υιοθετώντας ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και εντάσσοντας τρόφιμα εμπλουτισμένα με φυτικές στερόλες σε αυτό, όπως το Becel pro-activ. Αυτές τις συμβουλές ακολούθησαν και οι κάτοικοι της Σύμης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μείωσης χοληστερίνης 3 εβδομάδων του Becel pro-activ, με παρακολούθηση από διατροφολόγο, καθημερινή κατανάλωση προϊόντων Becel pro-activ και άσκηση με γυμναστή. 

Kαι το 95% των συμμετεχόντων τα κατάφεραν και μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους! 


Οι φυτικές στερόλες μειώνουν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη

Οι φυτικές στερόλες είναι φυσικά συστατικά που βρίσκονται σε τρόφιμα της καθημερινής μας διατροφής, όπως τα λαχανικά, τα φρούτα, οι ξηροί καρποί, τα αποφλοιωμένα δημητριακά, τα φυτικά έλαια, αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες. Για να προσλάβουμε τα 2 γραμμάρια φυτικών στερολών που συνιστώνται καθημερινά για τη μείωση της χοληστερίνης, θα πρέπει να φάμε 42 κιλά ντομάτες ή 12,5 κιλά καρότα ή 150 μήλα!. Μπορούμε, όμως, να τις βρούμε και μάλιστα σε σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα (τη συνιστώμενη από τους διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς) και στα εμπλουτισμένα με φυτικές στερόλες προϊόντα Becel pro-activ.



Λόγω της συγγενικής τους μοριακής δομής με τη χοληστερίνη, οι φυτικές στερόλες παίρνουν τη θέση της στο έντερο, εμποδίζοντας την απορρόφησή της από τον οργανισμό. Έτσι, μειώνουν την «κακή» LDL-χοληστερίνη, χωρίς να επηρεάζουν τα επίπεδα της «καλής» HDL-χοληστερίνης και κατά συνέπεια συμβάλλουν στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.





Becel pro-activ. Κανένα άλλο τρόφιμο δεν είναι πιο αποτελεσματικό στη μείωση της χοληστερίνης!



Τα προϊόντα της πράσινης σειράς Becel pro-activ μειώνουν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη και τα βρίσκουμε σε ποικιλία γευστικών προτάσεων που εντάσσονται εύκολα στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι 1 μπουκαλάκι Becel pro-activ ρόφημα γιαουρτιού «1 την ημέρα» ή 3 μερίδες από οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα προϊόντα Becel pro-activ καθημερινά (μαργαρίνη, γάλα, γιαούρτι), «εφοδιάζουν» τον οργανισμό μας με την απαραίτητη ποσότητα φυτικών στερολών και μειώνουν αποτελεσματικά την LDL «κακή» χοληστερίνη από 7% μέχρι και 10% σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.



Για περισσότερες πληροφορίες για τη χοληστερίνη και τους τρόπους μείωσής της, συμβουλευτείτε τον γιατρό και τον διαιτολόγο σας και επισκεφτείτε το www.becelproactiv.com.gr

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...