
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- 250 γρ.λάχανο άσπρο ψιλοκομμένο
- 4 καρότα
- 1 κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 2 κλαράκια σέλερυ κομμένο σε φέτες
- 100 γρ.σταφίδες
- 75 γρ.αποξηραμένα βερίκοκα
- 30 γρ.κουκουνάρι
- 40 γρ.καρύδια
- 1 μήλο κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ
- 100 ml γιαούρτι light
- 60 ml μαγιονέζα light
- μαϊντανό
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού πλύνουμε και κόψουμε όλα τα λαχανικά, τοποθετούμε το λάχανο και τα καρότα σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλερυ, τις σταφίδες, τα βερίκοκα και ανακατεύω καλά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγκ
Προσθέτουμε το ντρέσσινγκ μέσα στο μπολ με την σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρω πασπαλίζοντας από πάνω τα κουκουνάρια και τα καρύδια θρυμματισμένα.
Χρόνος προετοιμασίας : 25 λεπτά
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...