![Μοσχαράκι με αρακά και κρεμμυδάκια στρογγυλά](/site_data/articles/2014092520281613.jpg)
Υλικά
- 500 γρ. αρακάς
- 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε μερίδες
- 300 γρ. κρεμμυδάκια
- 500 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
- 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι άνηθος ψιλοκομμένος
- Λίγη ζάχαρη
- Λίγο αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10΄.
Προσθέτουμε την ντομάτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 30΄. Τέλος, ρίχνουμε τον αρακά, τον άνηθο, τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας και ο αρακάς. Στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Τελευταία άρθρα
![Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος](/site_data/articles/2022100515204691_thumb.jpg)
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...
![Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι](/site_data/articles/2022022114540431_thumb.jpg)
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...