
Υλικά Συνταγής
300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
60 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
½ κ.γ. στιγμιαίος καφές
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.σ. σιρόπι σοκολάτας
Για το γαρνίρισμα
Καρούλια σοκολάτας
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπέν μαρί. Στο μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, το κακάο, τον καφέ, την βανίλια, το σιρόπι και την λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Ισομοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Παγώνουμε και σερβίρουμε με καρούλια σοκολάτας.
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...