
Υλικά
- 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια
- 80 γρ. φρέσκο βούτυρο
- ανάλατο ξύσμα από δύο lime λεμόνια και 10 γρ. χονδροτριμμένο πράσινο πιπέρι
- φλούδα από ένα μανταρίνι ζεματισμένη & ψιλοκομμένη και 30 γρ. φιλέ αμύγδαλο καβουρντισμένο
- 30 γρ. ινδοκάρυδο
- 80 γρ. κουβερτούρα λειωμένη, 40 γρ. καρύδι ψιλόκομμένο και 30 γρ. τρούφα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο mixer. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα. Έπειτα, πλάθουμε μπαλίτσες διαμέτρου 1,5 εκ. και τις ρολλάρουμε σε μία από τις παραπάνω γεύσεις.
Πρόταση σερβιρίσματος: Σε κλαδάκι δενδρολίβανου περνάμε τις μπαλίτσες σαν σουβλάκι, αφήνοντας την κορυφή του ελεύθερη.
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...