
- Ημερομηνία:
- Κατηγορίες:
ΥΛΙΚΑ
- 1 αυγό ολόκληρο
- 2 ασπράδια αυγών
- 1 φλιτζανάκι του καφέ νιφάδες βρώμης (Quaker Oats)
- 1 κουταλιά της σούπας γάλα εβαπορέ
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι κατά προτίμηση ολικής άλεσης.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε τα αυγά για μερικά δευτερόλεπτα με ένα μιξεράκι χειρός (για παράδειγμα του φραπέ, αρκεί να είναι κάπως δυνατό). Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και χτυπάτε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί κάπως (μην περιμένετε να κάψει) απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα. Με χαμηλωμένη τη φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι αφήστε την ομελέτα να ροδίσει από τη μία πλευρά χωρίς να ανακατέψετε καθόλου. Γυρίστε την προσεκτικά απο την άλλη πλευρά με μία σπάτουλα και αφήστε την για ένα λεπτό περίπου. Η ομελέτα σας είναι έτοιμη!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Για αλμυρή γεύση μπορείτε μόλις τη γυρίσετε στο τηγάνι να βάλετε στην ψημένη επιφάνεια φέτες τυριού με χαμηλά λιπαρά, γαλοπούλα, ντομάτα, μανιτάρια, λίγη ελαφριά μαγιονέζα και ό,τι σας αρέσει σε κρέπα γενικά, αρκεί να είναι χαμηλών λιπαρών. Διπλώστε την στη μέση και απολαύστε την. Καλή σας όρεξη!!
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...