
- Ημερομηνία:04/12/2013
- Κατηγορίες:Εσείς Ρωτάτε εμείς απαντάμε Το Diettv προτείνει Υγεία Καρδιαγγειακά Νοσήματα
Κι όμως δεν είναι το αβγό που πολλοί πιστεύουν, αλλά το βούτυρο. Το βούτυρο ναι μεν έχει λιγότερη ποσότητα χοληστερόλης από το αβγό, εμπεριέχει όμως τεράστια ποσά κορεσμένου λίπους σε σχέση με το αβγό. Σύμφωνα λοιπόν με τα επιστημονικά δεδομένα, τροφές πλούσιες σε κορεσμένο λίπος επηρεάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό την χοληστερόλη μας από ότι τροφές πλούσιες σε χοληστερόλη. Και βέβαια όταν μια τροφή είναι πλούσια και σε χοληστερόλη και σε κορεσμένο λίπος, όπως συμβαίνει με το βούτυρο, τα πράγματα είναι ακόμα πιο επιβαρυντικά.
Τελευταία άρθρα

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...

«Παρενέργειες» εμβολίου κατά της COVID-19: Ποια συμπληρώματα διατροφής ελαχιστοποιούν έως και μηδενίζουν τις αντιδράσεις
Οι μελέτες δείχνουν ότι έως και επτά στους δέκα ανθρώπους...

Ενεργειακά ποτά: Γιατί δεν είναι κατάλληλα για τα παιδιά και γιατί να τα αποφεύγουν οι έφηβοι;
Τα παιδιά και οι έφηβοι δεν χρειάζονται ενεργειακά ποτά...