- Ημερομηνία:31/12/2013
- Κατηγορίες:
Μελέτη κορυφαίου Πανεπιστημίου της Γερμανίας παρουσιάζει τις ευεργετικές επιδράσεις της αγκινάρας, τόσο στην μείωση της χοληστερίνης όσο και στην βελτίωση των ηπατικών λειτουργιών. Οι ιδιότητες αυτές της αγκινάρας οφείλονται κυρίως σε μια ουσία που εμπεριέχει και καλείται κυναρίνη και η οποία σε προγενέστερες μελέτες απεδείχθη ευεργετική σε καταστάσεις λιπώδους διήθησης του συκωτιού. Άλλη λοιπόν μια έρευνα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι φυτικές τροφές πρέπει να αποτελούν την βάση του διαιτολογίου μας, προκειμένου να προασπίσουμε μέγιστα την υγείας μας.
Τελευταία άρθρα
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...