company logo

Πρόγραμμα Μείωσης Χοληστερίνης Becel Pro-activ Σύμη 2012

Πρόγραμμα Μείωσης Χοληστερίνης Becel Pro-activ Σύμη 2012

ΤΟ ΒΕCEL PRO-ACTIV ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΗΣbecel


Το 95% των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους!

Με σταθμό την ακριτική Σύμη ολοκληρώθηκε για το 2012 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με μια σημαντική επιτυχία: Το 95% των κατοίκων που ακολούθησαν το πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη
τους!


Το Becel pro-activ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Σύμης με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης της χοληστερίνης, συμβάλλοντας στον γενικότερο τρόπο ζωής και διατροφής τους. Αφού εξέτασε δωρεάν τα επίπεδα χοληστερίνης των κατοίκων, έδωσε τη δυνατότητα σε όσα άτομα εμφάνισαν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων. Το Becel pro-activ φρόντισε οι συμμετέχοντες να παρακολουθούνται από διαιτολόγο σε εβδομαδιαία βάση, να ασκούνται με γυμναστή, αλλά και να καταναλώνουν καθημερινά προϊόντα Becel pro-activ, μειώνοντας τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης τους εύκολα και αποτελεσματικά.

Χάρη στο πρόγραμμα «Διαδρομές Καρδιάς» που πραγματοποιείται εδώ και δύο χρόνια, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία της καρδιάς, περισσότερα από 6.000 άτομα σε 9 πόλεις εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη τους και ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελέγχου και μείωσης των επιπέδων της. 

d2

Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος

Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος... 

Uneed συμπλήρωμα διατροφής
Uneed συμπλήρωμα διατροφής

Σύμφωνα με σημαντικές κλινικές μελέτες... 

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...