
- Ημερομηνία:02/01/2014
- Κατηγορίες:
Στην βιταμίνη Β12 .Και αυτό διότι οι αξιόπιστες διατροφικές πηγές αυτής της βιταμίνης του συμπλέγματος Β, είναι τρόφιμα του ζωικού βασιλείου όπως τα κόκκινα κρέατα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό και την ωρίμανση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Είναι επίσης σημαντική για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων. Σημειώστε τέλος ότι σε σημαντικό βαθμό καταστρέφεται από το μαγείρεμα, την έκθεση στο φως και στην θερμότητα…
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...