
Υλικά
300 γραμμ. φράουλες
400 ml γάλα πλήρες
150 γραμμ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά (2%)
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά, τις φράουλες, το γάλο και το μέλι στο μπλέντερ και χτυπάμε για δύο λεπτά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.
2. Όταν το μείγμα ενωθεί καλά, το ρίχνουμε σε ποτήρι και το σερβίρουμε φυσικά με τριμμένο πάγο.
Mερίδες: 3
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...