
- Ημερομηνία:30/01/2014
- Κατηγορίες:Συνταγες Ζυμαρικά & Ρύζι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- 500 γρ.σπαγγέτι ολικής αλέσεως
- 3 ματσάκια φρέσκο βασιλικό (ή ρόκα αν θέλουμε)
- 100 γρ.παρμεζάνα τριμμένη
- 70 γρ.κουκουνάρι
- 30 γρ.καρυδόψιχα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 150 ml ελαιόλαδο
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα βράζουμε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό για 12 περίπου λεπτά και τα σουρώνουμε.
Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε πρώτα τον βασιλικό, την παρμεζάνα, το κουκουνάρι την καρυδόψιχα και το σκόρδο.
Μόλις το μείγμα γίνει σαν πουρές, προσθέτουμε λίγο λίγο και το ελαιόλαδο και το πιπέρι.
Μπορούμε απλά να ανακατέψουμε τα μακαρόνια όσο είναι ζεστά ακόμα με την σάλτσα ή να τα ζεστάνουμε όλα μαζί για λίγο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος : 12 λεπτά
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...