
- Ημερομηνία:15/04/2016
- Κατηγορίες:Συνταγες Ψάρια & Θαλασσινά
Υλικά
300 γρ. φρέσκο σολομό φιλέτο
150 γρ. καπνιστό σολομό
Αβοκάντο
1/2 λεμονί χυμό και ξύσμα
1 κ.σ. μαγιονέζα
2 τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους πολύ ψιλοκομμένα
Σχοινόπρασο
Άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παγώνουμε το σολομό στην κατάψυξη για να σφίξει για 30'. Τον ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τον καπνιστό σολομό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι καθώς και το ξύσμα. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε τα υλικά. Παγώνουμε το ταρτάρ στο ψυγείο. Το σερβίρουμε σε τσέρκι να φορμαριστεί.
Τελευταία άρθρα

Ο «πόλεμος» με το κοιλιακό λίπος
Με το πέρας του χρόνου παρατηρείται η τάση να αυξάνεται το σωματικό βάρος...

Η σημασία των συμπληρωμάτων διατροφής σε στοματικό σπρέι
Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής...