company logo

Ταρτάρ σολομού

Ταρτάρ σολομού

Υλικά

300 γρ. φρέσκο σολομό φιλέτο

150 γρ. καπνιστό σολομό

Αβοκάντο

1/2 λεμονί χυμό και ξύσμα

1 κ.σ. μαγιονέζα

2 τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους πολύ ψιλοκομμένα

Σχοινόπρασο

Άνηθο

Αλάτι

Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Παγώνουμε το σολομό στην κατάψυξη για να σφίξει για 30'. Τον ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τον καπνιστό σολομό και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι καθώς και το ξύσμα. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε τα υλικά. Παγώνουμε το ταρτάρ στο ψυγείο. Το σερβίρουμε σε τσέρκι να φορμαριστεί.

Πηγή: http://argiro.gr/Recipe/Ταρτάρ-σολομού

Τελευταία άρθρα

Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;
Μπορεί η σωστή διατροφή να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική μας διάθεση;

Η σεξουαλική μας διάθεση δεν ανεβαίνει πατώντας ένα κουμπί... 

Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;
Νιτρικά και Νιτρώδη : σύμμαχοι ή εχθροί μας;

Είναι γεγονός πως η παρουσία νιτρικών και νιτρωδών αλάτων... 

Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?
Η κατανάλωση στέβιας ενδέχεται να είναι επιβλαβής για την υγεία?

Η στέβια αποτελεί γλυκαντικό 300 φορές πιο γλυκό από την επιτραπέζια ζάχαρη...