04/02/2013
Γαλατόπιτα με ξινόγαλο και μαύρη ζάχαρη από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Το παραδοσιακό ξινόγαλο εμπεριέχει μια ποικιλία θετικών για τον οργανισμό βακτηρίων, γνωστών ως λακτοβάκιλλοι. Οι λακτοβάκιλλοι αυτοί..
21/01/2013
Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα με μανιτάρια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Οι παραδοσιακές πίτες της χώρας μας, αποτελούν συχνά, πλήρεις και ισορροπημένες εναλλακτικές για ένα «ελαφρύ» γεύμα. Δυο κομμάτια πίτα με μια σαλάτα εποχής..
30/10/2012
Πίτσα με φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, κάπαρη, ελιές και ρόκα από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Μελέτη Ιταλών επιστημόνων, έδειξε ότι η εβδομαδιαία κατανάλωση πίτσας μπορεί να μειώσει το ρίσκο για εμφάνιση καρκίνου σε 3 σημεία : στόμα...