Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα
Μακαρονάδα με γλυκόξινα καλοκαιρινά λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα
Κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και σως φέτας
Κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά και σως φέτας
Ορεκιέτε (αυτάκια) με μπρόκολο, ανθότυρο και γιαούρτι
Ορεκιέτε (αυτάκια) με μπρόκολο, ανθότυρο και γιαούρτι
Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης
Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης
Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο
Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Τα φουντούκια του εξαιρετικού αυτού ριζότου, αποτελούν μια πολύ πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Στοιχεία από πλειάδα μελετών υποδεικνύουν πως αντικαθιστώντας...
Νιόκι με σάλτσα φρέσκιας τομάτας απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Η πατάτα, βασική πρώτη ύλη για την παρασκευή νιόκι, αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες πηγές αμύλου που συναντάμε στις τροφές. Μια μικρή ποσότητα του αμύλου της πατάτας..
Spaghetti από κολοκύθια και καρότα με σόγια, μέλι σκόρδο και λεμόνι από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Μια πρωτότυπη και γευστική συνταγή για spaghetti, χωρίς τη χρήση ζυμαρικού ως είθισται…Τα καρότα που αποτελούν βασική πρώτη ύλη της δημιουργίας...
Ριζότο με αναποφλοίωτο ρύζι, μπρόκολο κόκκινη πιπεριά και αμύγδαλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο της συνταγής μας αποτελούν εξαιρετικές πηγές μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Μελέτες δείχνουν πως αυτό το είδος λιπαρών..
Ταλιατέλες με γαρίδες και κολοκύθια από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Οι γαρίδες είναι πολύ πλούσιες σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται γλουταμινικό οξύ. Το γλουταμινικό οξύ...
Γιουβέτσι με κοτόπουλο από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, αποτελεί για τον άνθρωπο ένα απαραίτητο βιταμινικό σύνολο, που διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στις διεργασίες του μεταβολισμού.
Ριζότο με φρέσκιες αγκινάρες και μαραθόριζα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Μελέτη κορυφαίου Πανεπιστημίου της Γερμανίας παρουσιάζει τις ευεργετικές επιδράσεις της αγκινάρας, τόσο στην μείωση της χοληστερόλης όσο και στην βελτίωση των ηπατικών λειτουργιών.