company logo

Συνταγες

Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

11/23/16
Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green

Λαχανοσαλάτα με καρότα, σταφίδες και ξηρούς καρπούς

05/02/2014
Λαχανοσαλάτα με καρότα, σταφίδες και ξηρούς καρπούς

Λαχανοσαλάτα με καρότα, σταφίδες και ξηρούς καρπούς

Πεϊνιρλί με φέτα και λιαστή τομάτα

05/02/2014
Πεϊνιρλί με φέτα και λιαστή τομάτα

Πεϊνιρλί με φέτα και λιαστή τομάτα

Κέικ πορτοκάλι

05/02/2014
Κέικ πορτοκάλι

Κέικ πορτοκάλι

Αγριόρυζο με σαλάτα από μαριναρισμένα κολοκυθάκια

30/01/2014
Αγριόρυζο με σαλάτα από μαριναρισμένα κολοκυθάκια

Αγριόρυζο με σαλάτα από μαριναρισμένα κολοκυθάκια

Δυναμωτικό γιαούρτι

30/01/2014
Δυναμωτικό γιαούρτι

Δυναμωτικό γιαούρτι

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

30/01/2014
Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σπιτικό πέστο

Μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά

18/12/2013
Μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά

Μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά

Muffin Μακεδονικού Χαλβά με Γλάσο Μακεδονικού Ταχινιού

02/12/2013
Muffin Μακεδονικού Χαλβά με Γλάσο Μακεδονικού Ταχινιού

Muffin Μακεδονικού Χαλβά με Γλάσο Μακεδονικού Ταχινιού

Ομελέτα με Quaker

Ομελέτα με Quaker

Ομελέτα με Quaker

Αιγαιοπελαγίτικη χορτόπιτα με Quaker σπανάκι, λιαστή τομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης

16/10/2013
Αιγαιοπελαγίτικη χορτόπιτα με Quaker σπανάκι, λιαστή τομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης

Αιγαιοπελαγίτικη χορτόπιτα με Quaker σπανάκι, λιαστή τομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης

Quaker Cookies με λεμόνι & γιαούρτι

07/10/2013
Quaker Cookies με λεμόνι & γιαούρτι

Quaker Cookies με λεμόνι & γιαούρτι

Σολομός με καστανό ρύζι και δαμάσκηνα

02/10/2013
Σολομός με καστανό ρύζι και δαμάσκηνα

Σολομός με καστανό ρύζι και δαμάσκηνα

Μεθυσμένο κοτόπουλο

23/09/2013
Μεθυσμένο κοτόπουλο

Μεθυσμένο κοτόπουλο

Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σογια – μέλι με ψητά λαχανικά

Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σογια – μέλι με ψητά λαχανικά

Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σογια – μέλι με ψητά λαχανικά

Ριζότο με στάρι, πλιγούρι και λαχανικά

11/09/2013
Ριζότο με στάρι, πλιγούρι και λαχανικά

Ριζότο με στάρι, πλιγούρι και λαχανικά 

Τουρλού λαχανικών σε φωλιά από ψητή μελιτζάνα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

04/09/2013
Τουρλού λαχανικών σε φωλιά από ψητή μελιτζάνα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Τουρλού λαχανικών σε φωλιά από ψητή μελιτζάνα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

17/07/2013
Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Ριζότο με άγρια μανιτάρια σε φωλιά παρμεζάνας, αρωματισμένο με λάδι τρούφας

08/07/2013
Ριζότο με άγρια μανιτάρια σε φωλιά παρμεζάνας, αρωματισμένο με λάδι τρούφας

Ριζότο με άγρια μανιτάρια σε φωλιά παρμεζάνας, αρωματισμένο με λάδι τρούφας

Πορτοκαλόπιτα

01/07/2013
Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο

Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

17/06/2013
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green

Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

01/05/2013
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Τα φουντούκια του εξαιρετικού αυτού ριζότου, αποτελούν μια πολύ πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Στοιχεία από πλειάδα μελετών υποδεικνύουν πως αντικαθιστώντας... 

Σολομός με μυρωδικά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

17/04/2013
Σολομός με μυρωδικά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,  που με πολύ μεράκι χρησιμοποιεί στη συνταγή ο Σεφ Γιάννης Γκελντής, εμπεριέχει σημαντικά ποσά ελαιοκανθάλης...

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

10/04/2013
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή

Στον εν λόγω γευστικότατο σιμιγδαλένιο χαλβά, έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη ζάχαρη και όχι λευκή για 2 κυρίως λόγους : Αφενός η μαύρη ζάχαρη ως ανεπεξέργαστη, εμπεριέχει τα μικροποσά των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών της μελάσας...