Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green
Κεκάκια με βατόμουρο με στέβια από το Canderel Green
Λαχανοσαλάτα με καρότα, σταφίδες και ξηρούς καρπούς
Λαχανοσαλάτα με καρότα, σταφίδες και ξηρούς καρπούς
Αγριόρυζο με σαλάτα από μαριναρισμένα κολοκυθάκια
Αγριόρυζο με σαλάτα από μαριναρισμένα κολοκυθάκια
Muffin Μακεδονικού Χαλβά με Γλάσο Μακεδονικού Ταχινιού
Muffin Μακεδονικού Χαλβά με Γλάσο Μακεδονικού Ταχινιού
Ομελέτα με Quaker
Ομελέτα με Quaker
Αιγαιοπελαγίτικη χορτόπιτα με Quaker σπανάκι, λιαστή τομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης
Αιγαιοπελαγίτικη χορτόπιτα με Quaker σπανάκι, λιαστή τομάτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης
Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σογια – μέλι με ψητά λαχανικά
Σουβλάκια γαλοπούλας μαριναρισμένα σε σογια – μέλι με ψητά λαχανικά
Τουρλού λαχανικών σε φωλιά από ψητή μελιτζάνα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Τουρλού λαχανικών σε φωλιά από ψητή μελιτζάνα απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Ριζότο με άγρια μανιτάρια σε φωλιά παρμεζάνας, αρωματισμένο με λάδι τρούφας
Ριζότο με άγρια μανιτάρια σε φωλιά παρμεζάνας, αρωματισμένο με λάδι τρούφας
Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο
Ριζότο alla milanese με κοτόπουλο
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green
Σοκολατένιο κέικ με κρέμα Τόνκα (ή βανίλια) με Στέβια από το Canderel Green
Ψητά μήλα με Στέβια από το Canderel Green
Smoothie με Στέβια από το Canderel Green
Ριζότο με φουντούκια και σταφίδες απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Τα φουντούκια του εξαιρετικού αυτού ριζότου, αποτελούν μια πολύ πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων. Στοιχεία από πλειάδα μελετών υποδεικνύουν πως αντικαθιστώντας...
Σολομός με μυρωδικά απο την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Σύμφωνα με πολύ πρόσφατη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που με πολύ μεράκι χρησιμοποιεί στη συνταγή ο Σεφ Γιάννης Γκελντής, εμπεριέχει σημαντικά ποσά ελαιοκανθάλης...
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα μπίτερ από την μαγειρική «πέννα» του Γιάννη Γκελντή
Στον εν λόγω γευστικότατο σιμιγδαλένιο χαλβά, έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη ζάχαρη και όχι λευκή για 2 κυρίως λόγους : Αφενός η μαύρη ζάχαρη ως ανεπεξέργαστη, εμπεριέχει τα μικροποσά των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών της μελάσας...